Álláslehetőség: keltetőüzemi dolgozó és fácángondozó

A Mizsevad Zrt. munkatársakat keres KELTETŐÜZEMI DOLGOZÓI illetve FÁCÁNGONDOZÓI munkakörökbe. Szakirányú végzettség előny, de nem feltétlenül szükséges. Végzős diákokat is fogadunk szakmai gyakorlat keretében. Fizetés és lakhatás megbeszélés szerint. Érdeklődni lehet a 06 30 938 1821 telefonszámon.
 

Cégünk, a Mizsevad Zrt. fácántenyésztéssel, -kereskedelemmel valamint élő mezei nyúl befogással és exportálással foglalkozik. Lajosmizsén a fácánkeltetőnkben import és saját tojásból keltetjük a madarakat, amelyek nagy részét napos korban, valamint 6-9 hetesen értékesítjük. A növekvő megrendelések miatt egyre több a feladat, így 4-5 új munkatársat szükséges találnunk.

 
A betöltendő munkakörök (szakirányú végzettség előny, de nem feltétlenül szükséges):
 
- Keltetőüzemi dolgozó: műszakban dolgozó és/vagy kisegítő dolgozókra van szükségünk, akik a keltetési szezon alatt a keltetőben felmerülő munkákat ellátják, mint például a tojások gépbe rakása, leszedése, lámpázása, csomagolása, szállításra való előkészítése, keltetőgépek indítása, leállítása, tisztítása stb.
 
- Fácángondozó: az állatok gondozásával kapcsolatos mindennapos teendők elvégzése: itatás, etetés, gondozás, almozás. Szállításkor a fácánok volierből való felszedése, beládázása. Az állattartó helyiségek tisztán, rendben tartása stb.