Dékáni köszöntő

 
Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának megújult honlapján.
Ezen honlap segítségével szeretnénk Önhöz eljuttatni egy olyan felsőoktatással, kutatással, felnőttképzéssel, és szaktanácsadással is foglalkozó egyetemi karhoz kapcsolódó legfontosabb információkat, amelyek a tanulmányaihoz, kutatási partnerei megtalálásához, vagy éppen az agrár területen felmerült kérdéseit megválaszolni képes szakember eléréséhez szükségesek.
Karunk az országban egyedülálló, a legszélesebb képzési palettát és kutatási potenciált nyújtja partnerei számára. 
Ezen felül persze számos egyéb mutató tekintetében is hazai és nemzetközi viszonylatban is jelentős versenyképességet mutat.
A Mezőgazdaság és Környezettudományi Kar jelenleg  8 alapszakon (BA/BSc), 12 mesterszakon (MA/MSc), egy egységes, osztatlan (5 éves) szakon felül négy doktori iskola programjaival nyújt doktorképzési (PhD) lehetőséget is.

A honlapunkon igyekeztünk összegyűjteni mindazokat az információkat, amelyek az egyetem, a kar után érdeklődőnek útbaigazítást adhat.
Bízunk abban, hogy az érdeklődő, a felvételiző, a hallgató, a tanár, a munkatárs, a végzős diák és a kutatási eredmények iránt érdeklődő szakember egyaránt megtalálja a kapcsolati pontokat. Lapozza át honlapunkat, keressen minket bizalommal akár személyesen, akár a facebook oldalunkon is!
 
Szeretettel várjuk!
 
Szent István Egyetem: "Életre való döntés!"
 
Tisztelettel:
Dr. Posta Katalin Andrea
egyetemi tanár, dékán