Hallgatói Önkormányzat

Tisztelt Érdeklődő Olvasó! Kedves Kari Hallgatótársunk!

Szeretettel köszöntelek a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának honlapján! Örülök, hogy ezen belül a Hallgatói Önkormányzat oldalát is meglátogattad és érdeklődsz a munkánk iránt.

Az MKK az intézmény egyik legrégebbi és legjelentősebb Kara. Tevékenységeink sorában prioritásként kell kezelni a hagyományok fenntartását, hiszen amíg mások rombolják az értékeinket, hagyományunkat, múltunkat, addig nekünk kötelességünk azokat megtartani, ápolni, felújítani.

Úgy gondolom, hogy a Hallgatói Önkormányzat olyan tenni akaró hallgatók közössége, akiknek elsődleges célja a Mezőgazdaság-és Környezettudományi Kar hallgatóinak képviselete.

Célunk, hogy a kari hallgatóság naprakész információkkal rendelkezzen az aktuális, egyetemünket érintő meghatározó kérdésekről, továbbá, megkönnyítsük és színesítsük a hallgatók itt eltöltött éveit.

A facebook és instagram oldalunk, valamint a honlap is a SZIE MKK HÖK kommunikációját hivatott elősegíteni.

Bízunk benne, hogy az időről-időre frissülő tartalmak segítenek abban, hogy könnyebben tudjatok informálódni a titeket érintő legfontosabb hírekről, aktualitásokról.

A Hallgatói Önkormányzat képviselői jelen vannak az egyetemi bizottságokban, a szenátusban és az egyetemi programokon is, ezáltal a hallgatók érdekeit megfelelő módon tudjuk képviselni.

A HÖK tagjai elhivatottak a munkájukkal szemben és új ötleteikkel, javaslataikkal munkacsoportokba szerveződve segítik a szervezet összehangolt tevékenységét.

A rendezvények szervezéséért és ezek magas színvonalon történő megvalósításáért a Rendezvényekért felelős munkacsoport tagjai dolgoznak,Feigl Andrea Gabriella vezetésével. Szociális és tanulmányi ügyekért felelős munkacsoportot Kaiser Zsófia koordinálja. A sport jelenléte nagyon fontos az ember életében. A szellemi gyarapodás mellett fontos a fizikai erőnlét fejlesztése is. Ennek érdekében végzi munkáját Zorván Szilárd irányításával a Sportügyekért felelős munkacsoport. Egyetemünkön a külföldi hallgatók száma évről-évre növekvő tendenciát mutat. Szervezetünk nagy energiát fektet abba, hogy a magyar és külföldi hallgatóknak több közös élményük legyen, több közös program keretében.Ezen célok megvalósítása érdekében dolgozik a Külügyi munkacsoport Novák Petra vezetésével. A Kar vezetőségével és a hallgatókkal való hatékony kapcsolattartásért, valamint a kari programjaink illetve az egyéb hirdetményeinkmegfelelőenhangsúlyos és kreatív megjelenéséért külön csapat felelős. A HÖK Kommunikációjáért- és megjelenéséért felelős munkacsoportot Sándor Nikoletta vezeti.

A titkári teendők ellátásával Horváth Enikő segíti szervezetünk munkáját.

Őszintén remélem, hogy tartalmas évek és örök életre szóló élmények várnak rád a Szent István Egyetem hallgatójaként! Ne feledd: a Kari Hallgatói Önkormányzatra mindig számíthatsz, hiszen számunkra a hallgatói érdekek képviselete a legfontosabb.

A HÖK számomra lehetőség, kihívás és család.

 

Baráti Üdvözlettel:

    Budai Ákos

MKK HÖK elnök