Hallgatói Önkormányzat

Tisztelt Látogató! Kedves Hallgatótársak!

Sok szeretettel köszöntelek a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar honlapján. Ez a fejezet a Hallgatói Önkormányzat tevékenységéről, illetve a munkatársairól szól.

Karunk az intézmény egyik legjelentősebb része. Közösségünknek a feladata a különböző hagyományaink megőrzése, a prioritások fenntartása. Ugyanakkor az Érdekképviselet innovatív ötleteivel fellendíti az MKK életét.

Feladataink közé tartozik a különböző rendezvények megszervezése, lebonyolítása. Első sorban a Gólyatábor a fő tevékenységünk, hiszen fontos az első évesek megismertetése az Egyetemmel, illetve az egyetemi élet mindennapjaival. Az évben különböző eseményekkel színesítjük hétköznapjaikat.

A rendezvények közé tartozik a különböző sportesemények szervezése, illetve promózása. A Campus Kupa egy meghatározó több hetes football bajnokság a Közösség életében.

Fontos számunkra, hogy a Hallgatók naprakész információt kapjanak az Egyetem életével kapcsolatban, amik rájuk is hatással lehetnek. Az Instagram és Facebook oldalainkon üzenünk Társainknak. Ha érdekel titeket a SZIE MKK mindennapja, akkor az alábbi linkeken találtok meg minket.:

https://www.facebook.com/mkkhok/
Instagram: @szie_mkk_hok

Csapatunk 17 főből áll, és mind a 17 azon munkálkodik, hogy az Egyetemisták életét a Karon eltöltött éveik alatt színesebbé, jobbá tegyék.

Üdvözlettel:

Kaiser Zsófi

MKK HÖK elnök