Pályázati felhívás - Kutató Kari kiválósági támogatás

 

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI KARA

 

a Kutató Kari támogatás felhasználásakor nagy hangsúlyt fektet a kiválóság támogatásra, melynek keretében pályázatot ír ki:

 

1.a kiemelkedő tudományos tevékenység támogatására, melyre már megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikációkkal (IF folyóiratcikk, szabadalom, dolgozat, könyv) lehet jelentkezni. A pályázat feltétele, hogy a támogatást biztosító forrás (Kutató Kari Kiválósági Támogatás– Research Centre of Excellence- 8526-5/2014/TUDPOL) a publikáción megjelenjen.

  A pályázat beadási határideje: 2015. január 30.

 
2.a habilitált és az MTA doktori fokozattal rendelkező, teljes munkaidőben foglalkoztatott oktatók és kutatók számának növelése céljából. A támogatásra pályázhatnak a 2014-ben (2015-ben) habilitált oktatók és kutatók, valamint azok a jelöltek, akiknek az MTA doktori habitusvizsgálata pozitív eredménnyel zárult. A támogatást elnyert pályázók egy összegű bérjellegű támogatást kapnak, melynek összege habilitációnál 200 000 Ft, MTA doktori fokozatnál 500 000 Ft.

  A pályázás folyamatos, legkésőbb 2015. január 30-ig.

 

3.a tehetséggondozás és utánpótlás-nevelés céljából. A támogatás „Dologi kiadás” formájában vehető igénybe maximum 300 000 Ft értékig. A kiemelkedő TDK és Doktorandusz munkák támogatására alkalmas pályázatnál a támogatás feltétele, hogy a pályázó egy oldal terjedelemben fejtse ki támogatási igényét az alábbi formában: pályázó és témavezetőjének neve, igényelt támogatás célja és összege, a pályázó TDK-s vagy PhD-hallgató mutassa be a munkája során keletkezett dokumentálható eredményeket (tudományos dolgozat, szabadalom), az igényelt támogatás felhasználásának üteme és módja.

  A pályázatok beadási határideje: 1. forduló: 2014. november 30.,

2. forduló:  2015. január 30.

 

CsatolmányMéret
PDF icon kutatokar_palyazati_felhivas_2014okt2.pdf51.75 KB